dimarts, 3 de febrer del 2015

Brillant participació en el Concurs APPs

L'alumnat de l'IES l'Estació participa en la quarta edició del Concurs d’Aplicacions Mòbils de la Universitat d'Alcoi.

Dues mencions especials per a dos dels nostres equips

Crònica de María José Micó, professora d'Informàtica
La professora María José Micó (esquerre),
amb Javier, Kunsang, Jorge, Maria, Sergi i Pablo
Des de l’any 2011, la Universitat Politècnica d’Alcoi organitza un concurs  de desenvolupament d’aplicacions per a mòbils, més conegudes com a APPs, que és enfocat a alumnes de col·legis i instituts. Cada any el nombre de participants va augmentant i això es veu reflectit en el nivell i la qualitat de les aplicacions.
Enguany ha tingut lloc la Quarta Edició. El passat el dia 16 de gener es va fer el lliurament de premis de la modalitat A, i el dia 23 de gener els de la modalitat B. En la modalitat A, per a 3r i 4t d'ESO. Els alumnes Dani Ortiz García i Alejandro Martí Gandia amb l'aplicació “MazeTopo” van aconseguir una “Menció Especial amb Premi”; mentre que en la modalitat B, corresponent a Batxillerat i Cicles superiors, els alumnes Jorge Mancebo Campos i Maria Pla Domènech també van aconseguir una “Menció Especial amb el 4t Premi per la seua aplicació “Calcimática”.

A banda d'açò, els alumnes Pablo Alcaide Mondelo i Sergi Casanova Enguix presentaren la seua aplicació “ APPSport” i Kunsang Sherpa García i Javier Fita Pedron presentaren l’APP “Guessthishit”.

Presentació IES L´ESTACIÓ Modalidad A

Maria i Jorge

Kunsamg i Javier

Pablo i Sergi

Lliurament de la Menció Especial a Maria i Jorge

El nostre grup de Batxillerat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada