dilluns, 13 de maig del 2019

Viatge final de curs i d'etapa: ROMA

Què té Roma, que mai deixa de sorprendre els seus visitants? Serà el clima? Seran els costums? Seran els seus més de dos mil anys d'història? O serà el fet d'estar rodejada de tanta obra artística? Ben mirat, a la Ciutat Eterna tot són avantatges, raó per la qual l'alumnat de 4t d'ESO de l'IES L'Estació ha gaudit, abans de concloure aquesta etapa educativa, d'un espectacular viatge a la capital d'Itàlia replet de noves experiències i d'itineraris carregats d'història.
Tot i que l'oratge no va acompanyar en algunes ocasions, les pluges no els van impedir disfrutar de les localitzacions més visitades pels estrangers: el Coliseu, la Fontana de Trevi, el Panteó, el Circo Massimo, la Plaça Navona, la Columna Trajana, les Catacumbes, les escultures de Borromini... El cansament produït pel transcórrer de les jornades tampoc els va impossibilitar passejar per Ciutat del Vaticà o per un dels barris amb més encant de la ciutat, el Trastevere, que amb el seu ambient tranquil i bohemi encisa els milers de turistes.
Segons ens han comentat les professores acompanyants —Pepa Aguilar, Imma Cambra i Cristina Sabater—, el grup al complet va respondre en tot moment de manera molt positiva. De fet, Mónica, la guia que els va conduir pels carrers durant dos dies, va felicitar els nostres estudiants per la seua excel·lent actitud.
"Considerem que ha sigut una experiència molt positiva", confessa la nostra Vicedirectora. "Les dues guies han destacat l'educació de la colla. Han sigut dies molt intensos i de gran cansament, però, per damunt de tot, molt enriquidors. Ara resten les anècdotes i els records que de segur seran eterns", valora Imma Cambra.
Arrivederci, Roma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada