divendres, 22 de febrer del 2019

Jornada blanca a VALDELINARES

L'aventura de la neu es reprén a l'IES L'Estació. Coincidint amb la proximitat de la tradicional Setmana Blanca, el Departament d'Educació Física de l'institut ha tornat a organitzar una excursió a l'estació terolenca de Valdelinares, un emplaçament que aquest dilluns rebia la visita del nostre alumnat de primer, segon i tercer de Secundària.
L'assolellat dia, que va transcórrer sense cap incident i amb temperatures suportables i excel·lent visibilitat, fou aprofitat fins a esgotar totes les forces pels excursionistes, que van participar en un curset d'esquí per a millorar les seues habilitats mentre es llancen per les pistes de l'estació.
Abans de tornar cap a Ontinyent, els escolars i els professors acompanyants (Yesenia Jorques, Cati Moral, Paloma Tortosa i Pere Vañó) pogueren gaudir de temps lliure, que invertiren en zigzaguejar per les instal·lacions.
El secret de l'èxit de Valdelinares, que sol estar abarrotat els caps de setmana, el trobem en una perfecta combinació entre l'atractiu natural del seu entorn i les comoditats d'una estació familiar, on els més menuts poden iniciar-se en el món dels esports de l'hivern. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada