dimecres, 20 de febrer del 2019

El professorat de l'IES L'Estació es volca amb l'exposició «Memòria de la Modernitat»

Amb motiu del muntatge de l'exposició Memòria de la Modernitat, el Departament de Dibuix de l'IES L'Estació va aconseguir una sèrie de visites guiades per a tots els alumnes del centre.
Aquesta exposició està formada per algunes obres que són propietat de la Diputació de València, aconseguides per les concessions de les beques que oferia aquest organisme als artistes valencians.
Les visites per als alumnes de segon cicle d'ESO i de Batxillerat eren guiades, mentre que els alumes de primer cicle, a més de gaudir de visites guiades, tenien una participació en les explicacions de les obres i feien un taller didàctic programat per les guies de l'exposició.
El Departament de Dibuix del centre vol agrair a tothom que ha participat en l'organització d'aquesta activitat: a la Directiva del centre per permetre aquesta visita; als alumnes per la seua participació; als professors afectats en els seus horaris; als membres del Departament de Dibuix i, especialment, a tots els companys que han acompanyat els alumnes en la visita, com són: Marina Gómez, Rosana Torres, Silvia Soler, Laura Pons, Fran Albero i Toni Miñana, que acompanyaren els grups de 3r i 4t d'ESO; Robert Salamanqués i Pep Calero, amb els alumnes de 1r de Batxillerat. Amb els alumnes de 1r d'ESO anaren Mar Hernández, Cristina Sabater, Cati Moral, Silvia Roig i Rubén Gracia. Als alumnes de 2n d'ESO els acompanyaren Pilar Asensio, Mónica Moscardó i Mar Hernández. Finalment, també cal ser agraït amb els membres del Departament de Dibuix, que baixàrem amb els alumnes en diverses ocasions.
Gràcies a tots.
Departament de Dibuix de l'IES L'Estació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada