dimecres, 11 de juny del 2014

Sis premis extraordinaris de primària

Sis alumnes de l'IES l'Estació distingits amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Escolar d'Educació Primària
Helena, Vicent, Jesús, Andrea, Carlos i Mar

Carlos Aliaga Torró, Helena Falcó Gandia, Mar Fité Serna, Andrea Sanchis Soriano, Vicent Ribera Sanchis i Jesús Ribera Úbeda, que estudien Primer d'ESO en l'IES l'Estació, han sigut distingits amb el Premi Extraordinari al Rendiment Escolar d'Educació Primària, que concedeix la Conselleria d'Educació. Vicent i Jesús Ribera van realitzar la Primària al CEIP Comte de Salvatierra de Fontanars, mentre que Carlos, Helena i Andrea provenen del col·legi públic Carmelo Ripoll i Mar del CEIP Lluís Vives, d'Ontinyent.
Recepció a L'Ajuntament (26-06-2014)
Els tres alumnes del CEIP Carmelo Ripoll:
 Carlos, Helena i Andrea

Dimarts, dia 10 de maig, al Palau dels Arts Reina Sofia, la Consellera d'Educació, Maria José Català, va atorgar el diploma a l'excel·lència pel seu extraordinari rendiment acadèmic a aquests sis alumnes que van aconseguir finalitzar l'etapa d'Educació Primària amb una nota mitjana de 10. En total, són 680 alumnes els premiats a la província de València. Es dóna la circumstància que dels 680 alumnes, 426 estudien en centres  públics, mentre que sols 254 estudien en centres concertats o privats.

Recordem als nostres lectors i lectores que l'any passat també Gabriela Drobromirova i Rafael Insa, que ara acaben Segon d'ESO a l'IES l'Estació, aconseguiren aquest important guardó pels seus expedients extraordinaris.


Tot seguit, us oferim la crònica del acte a càrrec d'un dels seus protagonistes:


Crònica del lliurament d'uns extraordinaris premis
Per Jesús Ribera Úbeda (1r ESO A)


Foto oficial (http://www.cece.gva.es/)
El passat 10 de juny, es va celebrar al Palau Reina Sofia el lliurament dels diplomes als alumnes amb una mitjana de deu en Primària. Era previst que la cerimònia començara a les cinc i mitja, però es va retardar a causa que la Consellera d'Educació, María José Català, encara no havia pogut arribar. Finalment un presentador va obrir la cerimònia amb un discurs en el qual presentava les deu personalitats que ocupaven la taula de l'escenari, i que serien els encarregats de donar els diplomes. Els alumnes érem nomenats de deu en deu, i, en grups de vint, ens féiem l'oportuna foto. Cal dir que cadascú de nosaltres era assegut amb la seua família en les butaques organitzades alfabèticament, no per centres. L'acte va finalitzar amb unes paraules de la Consellera, en les quals agraïa l'esforç i el sacrifici que els xiquets i xiquetes havien d'haver fet per arribar fins allí. És veritat que arribar a un deu de mitjana costa molt d'esforç; però a mi em sembla que, com en tot, a uns els costa més que als altres.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada