dimarts, 17 de juny del 2014

Carles Falcó als Campus Científics d'Estiu

Participació de l'IES l'Estació en els Campus Científics d'Estiu 2014

Carles Falcó,  amb mitjana de 10 en 3r d'ESO, becat a la Universitat Politècnica de Catalunya

Carles Falcó Gandia, que aquesta setmana acaba de manera brillant Quart d'ESO, participarà en els Campus Científics d'Estiu, que es realitzaran al llarg del mes de juliol. Aquesta cinquena edició del Programa Campus Científics d'Estiu és una iniciativa de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, juntament amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, amb el suport de l'Obra Social “la Caixa”.
L'alumne de l'IES l'Estació és un dels 1.920 joves de Quart d'ESO i Primer de Batxillerat de tot l'Estat que participarà en aquesta activitat, que té com a objectiu potenciar l'interés per la ciència, la tecnologia i la innovació, i que ha estat organitzada per professors universitaris i desenvolupat en els respectius departaments d'investigació.
Carles Falcó, que va accedir a aquesta activitat gràcies al seu extraordinari expedient acadèmic (10 de mitjana en 3r d'ESO), es va animar a participar gràcies a la insistència de la seua professora de Física i Química, Lorena Garrido. Després dels tràmits oportuns, el jove va ser seleccionat per participar en el Campus d'Excel•lència de la Universitat Politècnica de Barcelona, en un projecte d'energies renovables per al futur. La beca cobreix totes les despeses de l'alumne, a excepció del transport.
«Estic content d'haver estudiat a l'IES l'Estació tota l'etapa d'ESO. El curs que ve faré el Batxillerat Científic, encara que també m'atrau molt el de Socials. La meua meta és arribar a la universitat, però encara no tinc massa clar què faré; encara tinc temps per decidir-ho. Potser la participació en el campus m'ajude en l'elecció», afirma el jove estudiant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada