dimecres, 4 de juny del 2014

INASE, empresa informàtica col·laboradora amb l'IES l'Estació celebra el vint-i-cinqué aniversari

Molt del nostre alumnat ha realitzat a INASE les seues pràctiques formatives

Crònica de Yolanda Monerris, professora

Dimarts 3 de juny, INASE, empresa  informàtica d'Ontinyent, capdavantera en creació de software propi, ha celebrat al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, el seu 25 Aniversari. L'IES l'Estació hem sigut convidats, a més dels seus clients de l'empresa, família, amics, distribuïdors i personalitats destacades. Hem contat amb la participació a més de l'alcalde d'Ontinyent, de l'IT Consultant Analyst Eduardo Albertos (Lladró) i la periodista, psicòloga, escriptora i esquiadora paralímpica Irene Villa.
L'acte, que ha sigut retransmés via streaming a nivell nacional i internacional i ha consistit primerament en la presentació de la nova versió de l'App comercial inaCàtalog v14.
L'App comercial inaCàtalog v14 és una eina comercial molt versàtil, compatible amb qualsevol sistema operatiu (iOS, Android i Windows), permet una navegació i un ús molt intuïtiu, i pot obtindre un catàleg que permet visites comercials molt més curtes. Els venedors poden obtindre informació actualitzada sobre el client a visitar, consum, productes relacionats. Pot prendre comandes amb l'iPad i les integra automàticament amb l'ERP de l'empresa. Aquesta eina té un ús real en 77 països de tot el món.
Seguidament, hem tingut la xerrada d'Irene Villa, anomenada "Saber que se puede". Irene va viure als 12 anys un atemptat d'ETA, i és hui en dia una de les 100 dones més influents de tot l'estat. És per tant, un exemple de superació a seguir.
Irene Villa amb el professorat de l'IES l'Estació
La clausura de l'acte ha sigut celebrada per Antonio Micó, Director General d'INASE. I hem acabat l'acte amb un còctel de celebració.
Des del centre volem felicitar INASE pels seus 25 anys de treball i superació contínua, i volem agrair a Antonio Micó, a Mª José Micó i a José Obiols, la seua implicació i col·laboració en l'estada en pràctiques dels nostres alumnes, alguns d'ells, actualment treballadors de l'empresa, o, d'altres, desenvolupant-hi ara les seues pràctiques formatives.

Isaías Blanco, Yolanda Monerris, Xavi Nadal, Joan Cambra, Abelardo Muñoz, Pere Vañó, Amparo Asensio, Carlos Pardo





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada