dilluns, 22 d’abril del 2024

Diari del viatge a Valenciennes – Jornada sisena (i última)

Tot té el seu final, i ací arriba el final del nostre viatge després de tantes emocions juntes.

Diumenge 14 d'abril a les 4.35 h ens trobem davant del Lycée de l'Escaut per tal d'acomiadar-nos dels nostres corresponents, famílies i professorat. L'acomiadament ha sigut prou difícil per a tots i totes, ja que hem format una gran família que ara se separa. 

A les 5.15 h pugem al bus, en direcció a l'aeroport de Brussel·les Charleroi. Sí, també hem estat a Bèlgica!!! Cansats i un poc tristos, facturem les maletes, passem el control i anem a buscar la porta. Esmorzem i, en ser l'hora, embarquem. 

Una vegada a l'avió, tot està perfecte. Asseguts a un vol tranquil, descansem després d'aquesta meravellosa i intensa setmana. Contents i orgullosos de la nostra experiència, a les 11 h aterrem a l'aeroport d'Alacant, on retrobem les nostres famílies. 

Estem molt satisfetes i agraïdes d'aquesta oportunitat que hem tingut per a créixer no sols des d'un punt de vista acadèmic, sinó també a nivell personal i que ha estat possible gràcies al programa Erasmus+. Estem segures i segurs que aquesta vivència romandrà sempre als nostres cors i permetrà que els vincles que hem establert duren molt de temps. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada