dimecres, 21 de febrer del 2024

Mobilitat Erasmus + a Dublín de la professora Amparo Domínguez

Amparo, a l'esquerra de la foto

Amparo Domínguez Calatayud, professora del Departament de Comerç, ha visitat recentment la capital irlandesa per a practicar job shadowing, una tècnica de formació que consisteix a observar un treballador en el seu entorn professional per tal de tindre una visió completa de la seua trajectòria i les seues ocupacions.

En concret, Amparo va estar una setmana en una acadèmia d’anglés, “Future Learning”, amb la companyia d’un grup d’estudiants d’altres països, per a analitzar l’aprenentatge de la llengua a partir de jocs i metodologies diferents. «L’experiència ha estat meravellosa, perquè en fer una immersió a altre país, aprens moltíssim tant a nivell lingüístic com a nivell professional», comenta la nostra companya.

El curs incloïa la visita obligatòria a dos museus dublinesos, el GPO i l’EPIC Museum, on va descobrir una visió fascinant de la història irlandesa moderna.

En general, l’experiència, reconeix Amparo, ha sigut molt profitosa, ja que un dels projectes que va realitzar allí de forma individual l’ha adaptat i ha començat a desenvolupar-lo a l’institut en el mòdul que imparteix en anglés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada