dijous, 22 de juny del 2023

Ja tenim els premiats del III Concurs de fotografia matemàtica

Els professors Borja, Neus, Silvia i Gregori,
amb els tres guardonats

El final de les classes, que va tindre lloc ahir dimecres, ha coincidit enguany amb el lliurament de tres xecs que han anat a parar a tres joves de l’IES L’Estació guardonats en la tercera edició del Concurs de fotografia matemàtica, organitzat anualment pels nostres companys i companyes del Departament de matemàtiques, que tenen ben clar que la seua proposta didàctica estimula l’enginy i la capacitat d’observació de l’alumnat, impulsant-lo a meditar sobre la fisonomia i estructura de tots aquells elements de la vida quotidiana que amaguen formes i conceptes matemàtics. 

Juanfran, Marc i Mauro

El primer premi, valorat amb 30 euros per a adquirir material escolar divers, ha sigut per a un jove de 3r C, Marc Pérez Penadés, que ha captivat el jurat amb la seua proposta fotogràfica, una imatge d’una figura geomètrica de Lego que, de segur, ha despertat la nostàlgia de més d’un professor. 

Mauro Trueba Mollà, estudiant de 1r ESO A, ha obtingut el 2n premi, dotat amb un xec de 20 euros, per una fotografia que mostra les estructures secants del Palau de la Vila.

Finalment, el tercer premi l’ha rebut Juanfran Llácer Guerola, de 1r ESO B, per una foto titulada Matemàtiques a flor de pell, on podem contemplar amb cert detall com és la morfologia de l’òrgan més gran del cos humà. La seua participació en el concurs ha sigut recompensada amb un xec de 10 euros.

Enhorabona als tres per fer patent amb creativitat i imaginació que les matemàtiques, tal com afirma el lema del concurs, estan allà on mires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada