dimecres, 14 de juny del 2023

16 de juny: I Congrés de Ciència Jove a Ontinyent

El professorat de Biologia i Geologia dels tres instituts públics de la ciutat ha organitzat, amb la col·laboració del consistori ontinyentí i la Fundació Caixa Ontinyent, el I Congrés de Ciència Jove amb l'objectiu d'intercanviar experiències entre l'alumnat de Batxillerat i 4t d'ESO que cursa assignatures d’aquestes àrees i posar-lo en contacte amb la recerca científica en aquests camps.

La jornada, que se celebrarà el divendres de 9 a 13 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, comptarà amb la ponència d’un exalumne de l’IES L’Estació, el Dr. Sergi Soriano Úbeda, investigador, professor de Fisiologia de la Universitat d’Alacant i vicerector adjunt d’estudiants, que a les dotze del matí oferirà al seu públic una conferència titulada Oportunitats i reptes de la carrera científica.

La xerrada inaugural, Recerca en Biomedicina, correrà a càrrec de Víctor Montosa Micó, antic alumne de l’IES Jaume I i actual investigador del Biomedical Data Science Laboratory, a la Universitat Politècnica de València. En representació del Pou Clar intervindrà Carla Folgado Salido, del Centre d’Investigació Genòmica de Barcelona.

El congrés, obert a totes aquelles persones interessades a conèixer la metodologia de treball dels tres instituts públics, es convertirà en una plataforma per a difondre els pòsters de les investigacions realitzades pel nostre alumnat al llarg del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada