dilluns, 27 de setembre del 2021

MICE 2021: ANEM A PEL PREMI DEL PÚBLIC!!!

Seleccionades 5 produccions audiovisuals de l'IES L'Estació per a participar en el concurs de cinema escolar MICE

Informa Laura Barberà Borràs, professora de Valencià

Booktràiler de Les cendres del cavaller

L'IES L'Estació ha estat seleccionat en el concurs de cinema escolar MICE 2021 (Mostra Internacional de Cinema Educatiu). Entre les diferents categories, el centre opta al PREMI del PÚBLIC, que consisteix a aconseguir el major nombre de visualitzacions a YouTube.

Els vídeos escolars seleccionats en la Mostra han estat realitzats per alumnat d'ESO i Batxillerat durant el curs escolar 2020-2021. Són curtmetratges de temàtica i gèneres digitals ben variats: dos videoclips  a ritme de rap, un booktràiler que ens recomana el llibre Les cendres del cavaller i dos videorelats emprant estils creatius diversos.

Aquests són els vídeos i els seus protagonistes.

El Rap de 3r ESO A

Video-Rap on parlem de l'angoixa que pateixen els adolescents, plantejant situacions límit, com el suïcidi, valorant la superació personal i el suport de l'entorn per eixir del pou. Hem creat la lletra, el guió i hem editat l'àudio i el vídeo.

Els videorelats de 3r ESO B : Neus Gil, Rubén Casanova i Natàlia Ribera

Aquella guerra podria haver passat en qualsevol lloc del món. Milo i Iaruza són uns adolescents com nosaltres amb una vida ben diferent a la nostra. Les seues paraules ens commouen i ens fan apreciar allò que tantes voltes no valorem: la vida, la pau, la llibertat.

Tràiler de la lectura d’Alicia Castellet Sais (Batxillerat)

Un cavaller, moltes gestes i un romanç. Endinsa't en una novel·la d'aventura, història i amor. T'ho perdràs?


Des de l'IES L'Estació us convidem a participar del concurs des de casa visualitzant els curts i per què no, aconseguir el desitjat guardó de la Mostra: el premi del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada