divendres, 11 d’octubre del 2019

Una alumna de l'IES L'Estació guanya el premi al millor cartell que commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer

María Martínez Guerrero, una jove estudiant de l'IES L'Estació que enguany està cursant 2n de Batxillerat Artístic, acaba d'obtindre el reconeixement de l'entitat AFAO d'Ontinyent per dissenyar el cartell anunciador de les XXIII Jornades sobre el Dia Mundial de l'Alzheimer, organitzades anualment per aquesta associació sense ànim de lucre i d'àmbit comarcal que pretén reivindicar davant de les institucions les necessitats reals que presenta el col·lectiu d'afectats per aquesta malaltia.
AFAO i l'IES L'Estació, per mitjà del seu Departament de Dibuix, col·laboren des de fa més d'una dècada en l'elaboració d'un cartell que té per objectiu incentivar la creativitat entre l'alumnat del centre matriculat en les assignatures artístiques. "Es tracta d'una gran oportunitat de participar en la creació d'una imatge que representa el dany gradual i irreparable del cervell, i que posteriorment s'utilitzarà per a il·lustrar les Jornades", assenyala la professora Reme Pérez, del departament esmentat.
Amb el cartell guanyador d'enguany, María ha volgut plasmar d'una manera senzilla però efectiva com els joves estenen la mà per a ajudar uns majors que, després de tindre cura d'ells, ara necessiten el seu afecte. Entre els elements que figuren en la composició destaquen un rellotge com a marca d'aigua, que simbolitza el pas del temps, i unes flors de color violeta, que fan evident el missatge de vida i esperança davant d'aquest tipus de demència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada