dijous, 26 de setembre del 2019

L'IES L'Estació reprén demà les accions en defensa del clima

Després d'aconseguir mobilitzar milions de joves dels cinc continents, el moviment Fridays for future, liderat per la sueca Greta Thunberg, ha fet una crida als treballadors, als sindicats, als estudiants, a les empreses i a tota la societat en general perquè secunden demà 27 de setembre la primera vaga internacional pel clima. "Sigues qui sigues, estigues on estigues, et necessitem ara", manifesta la jove Greta. "Vull que actueu com si la vostra casa estigués en flames, perquè ho està", afegeix l'activista ambiental en referència als dramàtics nivells de CO2 que presenta l'atmosfera, uns nivells que han alcançat el seu punt més alt en tres milions d'anys i que han sigut els causants de les grans extincions del passat al nostre planeta. Segons Thunberg, ja és l'hora de forçar els governs perquè actuen de manera immediata i posen en funcionament la transició ecològica que modere la crisi climàtica.
Està previst que les mobilitzacions arriben a tots els racons del país. Pel que fa a l'IES L'Estació, l'alumnat i el professorat ha estat reunint-se per a decidir què actuacions es duran a la pràctica el dia de la vaga. Presumiblement, es farà un paró durant l'esplai per tal de visibilitzar entre els nostres estudiants la situació d'emergència climàtica.
La vaga mundial pel clima s'emmarca dins d'una setmana de mobilitzacions que reclamen mesures concretes i efectives contra l'escalfament del nostre planeta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada