dimecres, 11 de setembre del 2019

Hola al nou curs escolar 2019-2020

L'estiu està a punt de dir-nos adeu, el que significa recuperar els hàbits que havíem deixat a un costat durant dos sufocants mesos estivals. La tornada a la rutina, per descomptat, també ha arribat a tots els instituts de la Comunitat Valenciana, entre ells, el nostre: l'IES L'Estació, que calfa motors perquè l'educació dels seus estudiants matriculats siga tota una experiència enriquidora i profitosa.
Aquest dilluns 9 de setembre arrancava el curs escolar per a més de 825 alumnes del nostre centre, que cursaran la Secundària Obligatòria, alguna de les tres modalitats del Batxillerat o algun dels interessants Cicles Formatius pertanyents a tres famílies professionals: Administració, Comerç i Informàtica.
En concret, 101 professors s'ocuparan d'uns 35 grups o d'alguns dels programes específics que oferim, com ara el PMAR, el PR-4 o el PAC, tres iniciatives que procuren facilitar l'èxit escolar. A més, per tal d'atendre la diversitat de ritmes d'aprenentatge i les diferents característiques de l'alumnat, el nostre centre ha previst l'aplicació d'agrupaments flexibles —amb els quals es donarà un suport més individualitzat en aquelles àrees que ho necessiten— i de desdoblaments de grups atesos simultàniament per dos docents, cosa que permet reduir la ràtio d'aquelles classes amb un nombre d'escolars més elevat.
Des de les deu del matí, i fins a la una del migdia, els estudiants van anar incorporant-se progressivament a les nostres instal·lacions, on els esperava el tradicional discurs de benvinguda del director del centre, Pere Vañó, que va comptar com sempre amb la col·laboració dels caps d'estudis d'ESO i Batxillerat, Cati Moral i Francesc Albero, respectivament, així com dels diferents tutors de cadascun dels grups que conformen aquesta gran família educativa.
L'Andana, bloc de premsa de l'IES L'Estació, us desitja de bon grat una fabulosa entrada en el nou curs acadèmic.
Ara us deixem amb algunes fotografies de la primera jornada lectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada