divendres, 13 de setembre del 2013

Jubilació de Miguel Furió

El professor Miguel Furió es jubila


El professor del Cicle formatiu d'Administració de l’IES l’Estació, Miguel Furió, es jubila després de trenta-sis anys de dedicació docent.
Miguel Furió ha estat professor de l'antic Institut de formació professional San Juan Bosco durant 28 anys i després, aquests últims 8 anys, ha exercit la seua professió a l'IES l'Estació. Com tothom sap, Miguel Furió sempre ha sigut una persona emprenedora i ha regentat l'acadèmia Mecaràpid, referent d'una època dels estudis administratius d'Ontinyent i la seua comarca. En total, segons afirma el seu company Joan Cambra, ha cotitzat a la Seguretat Social més de 70 anys, per això és la seua una jubilació més que merescuda.
Com a fet anecdòtic, Joan Cambra comenta que només recordava uns dies de baixa laboral de Miguel Furió, perquè va caure un bac amb la Mobilette que conduïa a diari, just a les portes del Bosco, a la plaça del Barranquet.
Els seus companys de Departament afirmen admirar Miguel pel seu permanent estat de bon humor, per la seua amistat i companyonia. Per altra banda, destaquen la seua dedicació, ja que sempre ha respost als companys amb tot el que se li ha requerit amb una total diligència i pulcritud professional. I és precisament aquesta familiaritat i el respecte que despertava el que més ha destacat el seu alumnat.

Des de L'ANDANA volem transmetre a don Miguel els nostres millors desitjos per a aquesta nova etapa de la seua vida. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada