divendres, 3 de desembre del 2021

La Conselleria d’Educació lliura les medalles d’or, plata i bronze als millors participants en la competició SkillsCV

El secretari autonòmic Miquel Soler amb l'IES L'Estació

Aquest dimecres Fira València ha acollit l’acte d’entrega dels premis del campionat Skills CV 2021, on han estat presents tres alumnes de l’IES L’Estació que van competir durant octubre i novembre en les conegudes com a Olimpíades de la Formació Professional. Si recordeu, parlem d’Antoni Tormo García i Joel Revert Vila, que han rebut, respectivament, el primer i tercer premi en la competició de Desenvolupament Web. Tampoc oblidem Pablo Conejero Soriano, guardonat amb l’or en l’especialitat d’Administració de sistemes en xarxa.

Els tres, així com la resta dels 25 guardonats amb l’or en altres disciplines, integraran l’equip valencià que representarà la nostra comunitat en les olimpíades de març a Madrid, on s’enfrontaran a les altres comunitats autònomes. D’aquesta competició nacional, denominada SpainSkills¸ sorgirà un equip estatal que defendrà el nostre país en el campionat internacional, el WorldSkills.

El nostre alumnat, a més de representar la Comunitat Valenciana, gaudirà d’una magnífica experiència a la capital, assegura la professora Yolanda Monerris. Segons explica la nostra companya del Departament d’Informàtica, els joves «coneixeran nous companys i patrocinadors d’empreses grans, i veuran formes de fer diferents, uns aspectes que contribuiran de forma molt positiva a millorar el seu futur laboral».

Aquestes Olimpíades de l’FP són una excel·lent oportunitat per a visibilitzar l’excel·lència dins del món de la Formació Professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada