dimecres, 25 d’abril del 2018

Visita al Museu de les Arts i de les Ciències

Despertar la vocació científica. Aquest és un dels objectius del Museu de les Arts i de les Ciències de València, que amb els seus quasi 30 000 m2 s'ha convertit en tot un referent mundial i en una porta al coneixement científic. Per aquest motiu, el nostre alumnat de ciències de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat ha visitat fa uns dies algunes de les exposicions interactives més interessants que el museu ofereix al públic.
La primera d'elles, Els nostres dinosaures, va possibilitar als escolars realitzar un impressionant viatge al passat per conéixer com era la Comunitat Valenciana fa 200 milions d'anys i observar les criatures terrestres i aquàtiques més sorprenents. La segona, titulada Bosc de cromosomes, va permetre endinsar-se en els misteris del genoma humà i descobrir, per exemple, quanta aigua forma part del cos, què ens permet escoltar o on va la sang quan ix del cor.
La visita a les instal·lacions museístiques es va completar amb el Teatre de l'Electricitat, una animació que intentà fer comprensibles els conceptes relacionats amb els fenòmens físics que produeix l'electricitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada