dimarts, 27 de març de 2018

Visita a les exposicions "Joan Miró, ordre i desordre" i "L'eclosió de l'abstracció"

Els professors Ximo Epifanio, Cristina Garrido, Silvia Lenaers
i Vicent Lladosa acompanyaren els estudiants en aquesta activitat
L'IVAM acull fins al proper 17 de juny Joan Miró, ordre i desordre, una mostra que ha rebut fa uns dies la visita de l'alumnat de 1r i 2n del Batxillerat Artístic. L'exposició, que es va inaugurar el passat mes de febrer, pretén mostrar la faceta més heterodoxa de l'artista català a través de pintures, escultures, dibuixos, ceràmiques, cartells i peces diverses procedents d'una quinzena d'institucions nacionals i internacionals com ara el Museu Reina Sofia, el Thyssen Bornemisza o el Museu Boijmans Van Beuningen de Rotterdam. Es tracta de la primera exposició que l'IVAM dedica a qui està considerat com un dels màxims representants de la pintura espanyola del segle XX, ara que es compleixen 125 anys del seu naixement.
L'altra mostra visitada pels nostres estudiants va ser L'eclosió de l'abstracció, que tracta d'analitzar les pràctiques artístiques de caràcter abstracte desenvolupades des de la postguerra fins als nostres dies. Aquesta mostra, que serà clausurada després de l'estiu, recorre cronològicament els diferents moviments que van anar sorgint des que va irrompre en el camp de l'art un gran escepticisme.  
Si voleu obtindre més informació sobre aquestes dues propostes, podeu visionar els vídeos que afegim tot seguit.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada