divendres, 26 de gener del 2018

X edició de «Ficcions», l'aventura de crear històries

Resultat d'imatges de ficcions edició deu  l'aventura de crear històries
Sota l'eslògan Fem de l'escriptura un joc, la desena edició de «Ficcions» ja està ací. Es tracta d'un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció, dividida en tres capítols, prenent com a punt de partida l'inici d'un relat d'algun escriptor conegut. En aquest certamen, organitzat per L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (L'AMIC) amb el suport del govern balear, català i valencià, poden participar els joves de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t d'ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius, i a més, poden fer-ho individualment o en grups de fins a tres membres.
Resultat d'imatges de ficcions edició deu  l'aventura de crear històries
A fi de poder participar, l'alumnat s'ha de registrar prèviament en la pàgina web www.ficcions.cat fins al 6 de febrer, i enviar cadascun dels tres capítols de la història segons el calendari establert: 11 de gener-6 de febrer, primer capítol; 7 de febrer-28 de febrer, segon capítol; i 1 de març-23 de març, tercer capítol.
Els capítols no podran superar els 9.000 caràcters ni ser inferiors a 3.000, exceptuant el tercer capítol, que podrà tindre una llargada màxima de 12.000 caràcters. Els participants hauran de començar la seua història a partir d'un inici, que caldrà escollir d'entre les possibilitats proposades en la mateixa web. A més, el jurat valorarà la qualitat literària dels textos, la coherència argumental i l'originalitat dels relats.
El nom dels finalistes es farà públic durant la segona quinzena d'abril, mentre que els guanyadors es donaran a conéixer durant el lliurament de premis, que tindrà lloc la primera quinzena de maig.
Anima't i participa. Més de 2.900 alumnes van escriure en la novena edició. T'esperen estupends regals com ara iPhones o Play Stations

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada