divendres, 6 d’octubre del 2017

Visita a l'exposició «No em toques el WhatsApp»

L'exposició fotogràfica itinerant «No em toques el WhatsApp» s'instal·la a la Casa de la Cultura d'Ontinyent
L'alumnat de 2n d'ESO de l'IES L'Estació visita una mostra que pretén previndre la violència de gènere i el control de la parella mitjançant les noves tecnologies 
Després d'haver visitat algunes localitats com Benidorm, Godella o Bétera, l'exposició fotogràfica «No em toques el WhatsApp» acaba d'aterrar a Ontinyent per sensibilitzar els joves entre 14 i 30 anys de les greus conseqüències que comporten les actituds agressives contra les dones. La mostra consta, essencialment, de diverses fotografies sobre panells verticals que promouen la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes, i que a més reflecteixen la realitat actual sobre l'ús de les xarxes socials, segons expliquen antics alumnes del nostre centre, encarregats de l'exposició a la Casa de la Cultura d'Ontinyent.
La visita de l'alumnat de 2n d'ESO també incloïa la visualització de diversos curtmetratges i la participació en una dinàmica grupal que pretenia valorar els hàbits i les rutines diàries dels nostres joves en relació amb la utilització de les TIC.
Totes les fotografies i vídeos que recull aquesta mostra itinerant van participar l'any passat en el concurs homònim «No em toques el WhatsApp», un certamen convocat per l'Institut Valencià de la Joventut amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra cada 25 de novembre. Aprofitant els treballs presentats al concurs, l'IVAJ ha estat organitzant últimament diverses exposicions amb les fotografies i els vídeos guardonats i seleccionats pel jurat. 

Ací teniu un dels molts vídeos que es van presentar l'any passat al concurs «No em toques el WhatsApp». Es tracta d'un curtmetratge elaborat pels alumnes d'Imatge i So de l'IES Vicente Gandia de Castelló de la Ribera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada