dijous, 19 d’octubre del 2017

I Concurs d'Escriptura en Valencià de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Termini 31 d'octubre

Fomentar la participació dels escolars i comprovar els seus coneixements sobre la institució normativa del valencià. Aquests són els dos principals objectius del I Concurs d'Escriptura en Valencià que ha convocat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua aquest mes d'octubre. Es tracta d'un certamen assagístic que convida a participar a tots els estudiants d'Educació Secundària Obligatòria dels centres públics, concertats i privats de la nostra regió.
Els treballs presentats, que hauran d'estar escrits en valencià i tindre entre cinc-centes i vuit-centes paraules, versaran sobre les funcions i les competències d'aquesta institució encarregada de redactar la normativa lingüística de la nostra llengua.   
L'organització ha previst tres premis amb una quantia de 2 000, 1 500 i 1 000 euros, que s'hauran de compartir entre els centres educatius i els alumnes guanyadors.
L'Acadèmia Valenciana de la Llengua donarà a conéixer la decisió del jurat el 20 de novembre amb motiu del Dia de les Lletres Valencianes, i el lliurament dels guardons se celebrarà una setmana després al monestir de Sant Miquel dels Reis, coincidint amb la III Jornada de Portes Obertes de l'AVL.
Aquest concurs ha comptat amb la col·laboració de l'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés, de Caixa Popular i del Bioparc de València, que obsequiarà els guanyadors amb una visita a les seues instal·lacions.  
Per a més informació, consulta aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada