dimecres, 1 de març del 2017

Conferència al voltant de la ciberseguretat

Una xerrada sobre seguretat prevé els alumnes de l'IES L'Estació contra els perills de la Xarxa
Josep Albors va exposar les seues idees als alumnes del Cicle
Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes
ESET, companyia especialitzada en el camp de la detecció heurística, alerta l'alumnat d'SMX de les infeccions emergents en Internet i explica com perfeccionar la protecció de les webs.

Si volem gaudir d'una major invulnerabilitat i privacitat quan naveguem, la seguretat informàtica s'ha de convertir en una prioritat en l'era digital. Aquest fou el plantejament inicial que Josep Albors, director de comunicació d'ESET, va presentar a l'alumnat de Sistemes Microinformàtics i Xarxes durant una conferència emmarcada dins de les activitats del segon trimestre que aquest Cicle Formatiu du a terme amb els seus estudiants.
La dissertació, que tingué lloc a la biblioteca de l'IES L'Estació, va posar l'accent en els diversos atacs malintencionats que es poden produir actualment des d'Internet i en com podem neutralitzar aquestes amenaces que, segons Albors, són cada vegada més greus, complexes i difícils de detectar.
ESET és una companyia pionera en el camp de la ciberseguretat que protegeix més de 110 milions d'usuaris amb una tecnologia que prediu virus emergents i permet crear defenses efectives que preserven la privacitat d'empreses, governs i particulars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada