diumenge, 15 de novembre del 2015

El proper dia 18 s'inaugura l'exposició ‘Second Round’ a l'IES l’Estació


Imatge de l'exposició a l'IES Lluís Vives de València
El proper dimecres, 18 de novembre, l'exposició ‘Second Round’ s'inaugura a l'IES L’Estació d’Ontinyent, la quarta de les 13 parades de la mostra itinerant fruit del treball col·lectiu de la Universitat i 12 instituts d'educació secundària. Els 21 panells que componen l'exposició seran comuns per a tots els instituts, però cada centre incorporarà aquell material expositiu que considere adequat: obres artístiques d'alumnes i exalumnes, performances, vídeo projeccions, etc.  

Com ja apuntàvem en L'ANDANA, La Universitat de València, en col·laboració amb 12 instituts de secundària valencians, presenta  aquesta exposició itinerant ‘Second Round: art i lluita als instituts valencians’. Els 21 panells expositius donen visibilitat a tot allò que s'ha impulsat al voltant de les arts en el món educatiu amb la intenció de defensar l'aprenentatge de les arts en els diferents nivells de l'ensenyament obligatori.

L'exposició estarà a l'IES L’Estació fins a l’1 de desembre, després continuarà el recorregut itinerant pels instituts que han participat en el projecte: IES Laurona de Llíria (4 desembre), IES Tirant lo Blanch de Torrent (15 gener), IES Número 1 de Requena (2 febrer de 2016), IES Benlliure de València (17 febrer), IES Josep de Ribera de Xàtiva (2 març), IES Ausiàs March de Manises (15 d'abril), IES Sanchis Guarner de Silla (3 de maig) i IES María Enríquez de Gandia (18 de maig). Una vegada conclòs l'itinerari, el Vicerectorat de Cultura i Igualtat organitzarà una exposició final en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, on s'exhibiran, a més dels panells, una selecció del material artístic dels centres de secundària participants.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada