dimarts, 21 de febrer del 2023

Visita a Chocolates Valor a la Vilajoiosa

L'alumnat de l'IES L'Estació ha tingut l'oportunitat de conéixer tot un segle d'història dedicat a l'elaboració d'un dels xocolates més exquisits del món: el produït a les instal·lacions de l'empresa vilera Chocolates Valor S.A., una companyia molt apreciada en l'àmbit nacional que té una gran xarxa de distribució arreu de tots els continents.

Els afortunats que pogueren assaborir la setmana passada els variats productes que ofereix la firma alacantina foren els estudiants de 1r i 2n d’Activitats Comercials i de 2n de Comerç Internacional, sempre acompanyats per les seues professores Maite Conca, Amparo Domínguez i Marga Huerta.

Segons ens comenten les nostres companyes, els responsables de Chocolates Valor, que últimament ha incrementat la seua producció de manera considerable, els explicaren com foren els inicis d’aquesta empresa familiar que ja està gestionada per la tercera i quarta generació.

La visita va concloure amb una degustació de saboroses tabletes i apetitosos bombons que van fer la jornada un poc més dolça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada