dijous, 17 de novembre del 2022

Nati Fajardo, directora del Pla Director de Coeducació, visita l'IES L'Estació

Informa Laura Barberà Borràs

Nati Fajardo, directora del Pla Director de Coeducació, i Imma Grimaltos, assessora de coeducació del Cefire, han visitat aquest dimarts l'IES L'Estació dins de les activitats de continuïtat del projecte pilot Coeducacentres, del qual el nostre IES en forma part. 

S'han visitat les instal·lacions i s'ha mostrat tota la tasca coeducativa que es va dur a terme durant el curs escolar 2021-2022. La jornada ha conclòs amb una taula redona junt amb alguns dels membres de l'equip impulsor del projecte,  Sara Ureña, cap d'Estudis, Laura Barberà, coordinadora Coeduca, Gregori García, Coordinador de Formació, i Ana Gramage, coordinadora de Convivència i Igualtat . S'hi han compartit experiències com a centre pilot, s'ha valorat la formació rebuda i allò aprés; i també s'han analitzat quines dificultats han sorgit i quines possibilitats s'han obert per a la comunitat educativa de l'IES L'Estació. 

Finalment, els assistents han comentat noves accions que l'equip motor ha proposat per al curs 2022-2023, entre les quals s'han valorat molt positivament els projectes de centre "Espais amb nom de dona" i "L'espai Escolta". 

Una visita que sens dubte ha resultat estimulant per seguir fent via amb la coeducació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada