divendres, 1 de juliol del 2022

Ja som oficialment un CENTRE COEDUCA

D'esquerra a dreta, Manoli, Ana, Laura i Vanessa

L’IES L’Estació ja és oficialment un centre Coeduca per la seua implicació en la millora en la igualtat a l'institut. Aquesta setmana, quatre representants de l’Equip Motor del Projecte Coeducacentres (Ana Añón, Laura Barberà, Manuela Esclapez i Vanessa Escrivà) recollien a la Seu Universitària de La Nucia (Alacant) el diploma que certifica la nostra participació en aquest programa impulsat per Conselleria i orientat cap a la cultura de la pau amb perspectiva de gènere.

L’acte de lliurament del diploma acreditatiu es va produir durant la celebració de les II Jornades Intercentres del Programa Coeducacentres. Aquesta jornada formativa i d'intercanvi d'experiències va reunir 400 persones entre professorat, famílies i alumnat. En aquesta cita van rebre el seu diploma els 70 centres educatius que s'han sumat enguany a aquest pla pilot de la Conselleria d'Educació que els acredita com a centre COEDUCA.

La jornada va comptar amb la presència i intervenció de Miquel Soler, secretari autonòmic d'Educació, que va fer entrega dels primers premis Coeduca, i de Natividad Fajardo, responsable del Pla Director de Coeducació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada