dijous, 28 de setembre del 2017

Reconeixement per a Juan Torres

Juan Torres Mancheño opta a convertir-se en el millor docent d'Espanya
El professor d'Informàtica de l'IES L'Estació ha estat nominat en els Premis Educa Abanca 2017 en la categoria «Millor Docent de Formació Professional»
Realçar socialment la figura dels grans docents que gaudeixen del seu treball. Aquest és el principal objectiu dels Premis Educa Abanca, que enguany celebren la seua primera edició gràcies a la plataforma virtual mundoeduca.org, promotora del certamen, que busca professionals de l'educació de totes les etapes educatives que despunten per la seua praxi diària.
En aquesta primera convocatòria ha estat nominat, a petició dels seus alumnes de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX), el professor d'Informàtica Juan Torres Mancheño, que aspira a convertir-se a partir del pròxim 10 de gener, dia en què el jurat publicarà la seua resolució, en el millor docent de Formació Professional del país. "Sols el fet d'estar nominat és  un premi per a mi", assegura, "però la vertadera recompensa és poder disfrutar cada dia dels meus alumnes i saber que el que fem els arriba. Aquesta nominació haurien de rebre-la ells, realment".
Selfi de Juan Torres amb el seu alumnat de 1r d'SMX del curs 16/17
El deu finalistes de cadascuna de les categories rebran a A Coruña un diploma acreditatiu durant la celebració del I Congrés Mundial d'Educació. EDUCA 2018, que tindrà lloc el 23 de febrer. En aquest mateix acte es farà entrega al guanyador de cada categoria d'un premi econòmic dotat amb mil euros.
Juan Torres Mancheño, qui el curs passat va organitzar el primer InnoBar de la Comunitat Valenciana, treballa diàriament a l'IES L'Estació per aconseguir amb les noves metodologies educatives que l'alumnat arribe a ser el principal protagonista del procés d'ensenyament i aprenentatge. De fet, l'educador ha presentat recentment un projecte de renovació pedagògica que incorpora a l'aula les tècniques dels jocs. "El professorat", comenta Juan, "lluita perquè es valore i es reconega la tasca docent i per atribuir a l'educació el protagonisme que té".
Des de L'Andana li desitgem tota la sort del món. Ell ja sap que compta amb el nostre suport incondicional. Xicon, enhorabona per la nominació! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada