dissabte, 22 de març del 2014

Prova Cangur 2014

L'IES l'Estació, un any més a la Prova Cangur




Un any més l’IES l’estació d’Ontinyent ha participat en la prova Cangur que es realitza en la Universitat Politècnica d’Alcoi.
La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques el dia 20 de març, i organitzada per  les respectives comissions balear, valenciana i catalana és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de trenta reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Com a novetat, a l’acabar aquesta prova escrita, hi havia organitzada una gimcana en la qual participaren tots els instituts.
Enguany ha hagut una elevada participació per part de l’alumnat del nostre centre: han anat 68 alumnes, quasi el doble dels que anaren l’any passat.
En les pròximes setmanes es coneixeran els resultats, però de tota manera, a banda de les puntuacions obtingudes, és important que els alumnes participen perquè se n’adonen que el camp de les matemàtiques és molt ampli i pot ser una matèria atractiva i interessant. 
Laura Gandia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada