dissabte, 18 de gener del 2014

Art al carrer

INTERVENCIONS EN EL PAISATGE URBÀ

Mural de l'avinguda de Torrefiel


La professora del Departament de Dibuix, Cèlia Vidal, ens parla d'un dels dos projectes actuals d'intervenció pictòrica en l'espai urbà, en concret del mural panoràmic que es troba al final de l'avinguda Comte de Torrefiel, en un mur de formigó de cara a la passarel·la per a vianants que mena a l'IES l'Estació.

Com és el projecte?
La proposta ens va arribar des del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Fran Quesada. La idea del projecte, en aquest lloc concret, és donar continuïtat visual, amb una aparença paisatgística a una ruta per a caminar, que ací s'enlletgia per la presència d'un gran mur de formigó sota la carretera.

I el disseny?
El disseny, com es pot veure en les imatges, vol evocar un camí imaginari per on continuar el passeig  d'una manera quasi idíl·lica. 

Qui està realitzant-lo?
El projecte, que ja va començar l'any passat amb l'alumnat de Primer de Batxillerat Artístic, ha de continuar enguany amb l'alumnat del mateix nivell. Normalment, sempre treballem fora de hores de classe. El curs passat, els treballs van concloure en el mes de juliol. Tot el professorat del Departament es troba d'alguna manera implicat en aquest projecte.

Cèlia Vidal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada