divendres, 15 d’octubre del 2021

Torna el projecte ‘Puja en bici’ a l’IES L’Estació

El Departament d'Educació Física de l'IES L'Estació ha représ aquest curs 21-22 el seu projecte ‘Puja en bici’, amb el qual es busca promocionar entre l’alumnat els beneficis de muntar en bicicleta. «Es tracta d'eliminar aquells hàbits sedentaris tan arrelats en la nostra societat, canviant-los per costums i rutines que integren un exercici físic continuat i metòdic», comenta Paloma Tortosa, cap de l’esmentat departament. Amb aquesta iniciativa es pretén aprofitar el traçat dels Camins Escolars Segurs que donen accés al centre educatiu, un trajecte que fou condicionat l’any 2015 i que va resultar guanyador en Ontinyent Participa.

L’alumnat que desitge inscriure’s en el programa podrà acumular punts diàriament en funció del compliment o no d'uns determinats ítems. Així, aquell participant que cada matí puge amb bicicleta amb puntualitat rebrà un punt, al qual podrà afegir dos més en cas d'estar protegit amb el casc i amb algun complement, com ara una armilla reflectant que millore la visibilitat del ciclista.

El lliurament dels premis serà mensual i guanyarà qui haja obtingut una major puntuació durant els trenta dies que dura la competició, que es reiniciarà cada primer de mes.

Els premis amb què seran recompensats els millors ciclistes consistiran en accessoris que ajuden al manteniment del vehicle o en vals que donen dret a una reparació gratuïta.

Així que ja sabeu; ací teniu una sana alternativa al vehicle motoritzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada